Shops

De beste webwinkels

      maak kennis met ons en laat u verrassen! 

Webwinkel Nieuws Post New Entry

Olijfolie uit Spanje

Posted by [email protected] on August 16, 2017 at 11:35 AM


D'OLIVA refereert aan 'Denominaciones de Origen', het onafhankelijke kwaliteitskeurmerk voor Spaanse olijfolie en vergelijkbaar met de 'Appellation d'Origine Controlee' voor de Franse wijnen. De producten van D'OLIVA worden in Spanje verkocht vanuit een prachtige winkel in Marbella en zijn nu dus ook in Nederland verkrijgbaar!

Ook in 2015 weer prijswinnende olijfolie!

  • bekroond tot beste biologische olijfolie van Spanje!
  • de eerste prijs extra vierge olie van de provincie Malaga!
  • vele internationale prijzen, o.a. in Italie en New York!


Onze olijfolie is afkomstig uit het gebied tussen Cordoba en Antequera in Andalusië en is leverbaar in 11 verschillende soorten in verschillende verpakkingen. Het is olijfolie in de puurste vorm met een unieke en zuivere smaak: prijswinnend, zowel biologisch als traditioneel. Dit komt door het bijzondere productieproces:

  • niet geperst maar gecentrifugeerd, voor de beste smaak!
  • binnen 1 uur na oogst verwerkt en in vacuüm opslag;
  • geen blends en geen toevoegingen tijdens het bewaren.


Samen met de prachtige verpakkingen maakt dit onze olie uniek en onderscheidend. Ontdek ook onze prachtige geschenkcombinaties.

Naast de olijfolie verkopen we ook 12 soorten gourmet-zouten, afkomstig uit Ebro Delta Natural Park, een UNESCO World Biosphere Reserve tussen Valencia en Barcelona. Deze zouten zijn gekristalliseerd onder de Mediterrane zon, geoogst op traditionele wijze zonder chemische toevoegingen. Verkrijgbaar in de vorm van korrels of flakes en in diverse smaken.

Categories: Nieuws