Shops

De beste webwinkels

      maak kennis met ons en laat u verrassen! 

Webwinkel Nieuws Post New Entry

Welke lamp hang ik boven mijn eettafel?

Posted by My Planet LED on July 7, 2017 at 8:45 AM

Misschien herkent u dit wel. De lamp boven uw eettafel is aan vervanging toe. Maar omdat u twijfelt over welke verlichting het beste past in uw interieur, stelt u de aanschaf van een nieuwe lamp steeds weer uit. Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken.

Creër sfeer en gezelligheid

Van een romantisch dinertje tot een gezellige avond met vrienden, licht is de smaakmaker van elk interieur. Fel licht zorgt ervoor dat de kamer ruimer lijkt terwijl gedimd licht de kamer intiemer doet lijken. Door hierin de juiste keuzes te maken, creëer je de sfeer die je wilt hebben.

Eettafellampen zorgen voor gezellig licht boven uw tafel waar u met uw familie of vrienden samenkomt voor een gezellige maaltijd, een spelletje speelt met de kinderen of gewoon de krant leest .Bij al deze verschillende activiteiten is een ander licht nodig: de ene keer praktisch, de andere keer sfeervol.

Om snel en gemakkelijk te wisselen van sfeer, adviseren wij voor de binnenverlichting hanglampen die dimbaar zijn. Halogeen verlichting is een prima optie maar ook LED verlichting is goed dimbaar en geeft een mooi warm licht.

Hanglampen

Meer dan 90% van de gezinnen heeft een lamp boven de eettafel hangen. De hanglamp met kap blijft een klassieker onder de hanglampen. De vraag die velen zich stellen is : Hoe groot mag de kap zijn en op welke hoogte moet ik de lamp precies ophangen? De grootte van de kap mag in principe niet groter zijn dan tweederde van de tafel. Wat de hoogte betreft kunt u de armatuur het beste 60 cm boven de tafel ophangen. Op die manier wordt u niet verblind door het licht.


Een mooi voorbeeld: de rechthoekige rustieke lamp in zwart, ruggine of oud koper:


De hanglamp in staal van Fitting design:

Of de hippe verlichtingsarmatuur van karton wit of beige design:

Deze voorbeelden zijn natuurlijk maar een klein gedeelte van de mogelijkheden in hanglampen voor de eetkamer. Bij het kiezen van een hanglamp is het belangrijk te kijken naar de stijl van je woning. Er is immers zoveel variatie van rustiek tot klassiek tot modern. In onze webshop www.myplanetled.com kan u een keuze maken al naargelang de stijl die u wenst.

Categories: Producten